Om Louise

 

"EN DRÖM TAR LIV"

"Jag har alltid skrivit berättelser", säger de flesta författare. Och så är det också för mig. Min första berättelse i deckargenren gjorde jag som skolarbete då jag gick i mellanstadiet. Jag kommer än idag ihåg hur min lärare tog mig åt sidan. Jag, den blygaste i klassen, hade skrivit något så förfärligt att han inte trodde att det var sant.

 

Jag arbetar som lärare samtidigt som jag driver Björnlunds förlag. Det får mig att kunna göra det jag älskar mest. Att skriva och undervisa.

 

Marionetten hade boksläpp i april och är överväldigad över den fina kritik och uppmärksamhet den fått/får i media. Den efterföljande kriminalromanen, Jazzkatten, har boksläpp 10 april 2019.

 

Jag har också givit ut en hel serie av pedagogiska barnböcker om Grodan Flynner. Böckerna säljs i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Tyskland. Jag har även givit ut en fantasyroman för barn mellan 9-12 år och där samarbetat kring illustrationerna med konstnären Anne Rooslien.

 

Jag älskar att åka skidor, dyka och att skriva, men även att vara ute i skärgården där jag får min inspiration till mina kriminalromaner.

 

Mina ledord i livet är:

 

  • Jag kan alltid kämpa lite till.
  • Familjen är mitt allt.
  • Älska det jag gör.
  • Envishet och hårt arbete ger lycka.
  • "Man ska inte bromsa i en uppförsbacke".

Copyright © All Rights Reserved